Logo carte NL 2018 2

family-living

Bouw samen met ons uw veilige toekomst uit

Welkom!

Via onze website geven we jullie een kijk in ons kantoor en bieden we graag meer informatie over onze producten en diensten. Naast elke interessante weetjes over ons vindt u hier ook alle up-to-date informatie over de meest gangbare verzekeringen. En dit zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en KMO's.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zoeken wij steeds met u naar de meest gepaste oplossing voor al uw behoeftes aangaande verzekeringen, beleggingen en leningen.

Daarnaast staan we jullie uiteraard graag persoonlijk te woord in ons kantoor zelf, via telefoon of e-mail. Aarzel daarom zeker niet om ons te contacteren voor meer advies, voor opmaak van een offerte, een prijsvergelijking met uw huidige tarief, etc.


Kortom, bouw samen met ons, stap voor stap, uw veilige toekomst uit.

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !